Body Solution Clinic akvírovala Rehabilitaci Kobylisy

Našim klientům dáváme na vědomí, že jsme akvírovali Rehabilitaci Kobylisy, s.r.o. (praxe rehabilitačního lékaře). Díky tomuto kroku naše klinika získává smlouvy s pojišťovnami VZP, OZP, ZPMV, VoZP a RB.

Momentálně pracujeme na dalších krocích na sjednocení obou pracovišť. Prozatím se tedy může dít, že ve vašem vyúčtování z pojišťoven uvidíte poskytované služby z Rehabilitace Kobylisy. Berte prosím na vědomí, že to jsme my.

Kompletní fúze je plánovaná na druhý kvartál tohoto roku. Důležité upozornění: Máme smlouvy na lékařské výkony (tedy služby poskytované MUDr. Karolínou Velebovou). Fyzioterapie je nedotčená a žádanky na fyzioterapii dále nepřijímáme a není to v plánu. Obstřiky (materiál) a sonografie nadále zůstávají doplatkovou službou.

Hlavní benefity: Výrazné zkvalitnění péče, které nám umožní vypisovat žádanky na další vyšetření (magnetická rezonance, rentgen, odběry), psát recepty, nebo do budoucna možnost mít částečnou úhradu služeb na pojišťovnu. Více informací budeme postupně uvolňovat v dalších měsících.