Body Solution Running Club

Body Solution to není pouze rehabilitace a sportovní medicína. Na začátku léta jsme odstartovali běžecké programy s ambicí nabízet nejkomplexnější službu pro běžce v české prostředí.

V rámci BSRC nabízíme různé úrovně služeb, které jsou tak vhodné pro začátečníky i velmi pokročilé běžce. Pro každou z těchto služeb ale platí, že chceme kombinovat špičkový tréninkový plán, společné tréninky a zdravotní péči zajišťovanou Body Solution Clinic. Právě ona spolupráce běžec - trenér - fyzioterapeut je v Česku naprosto unikátní a umožňuje členům running clubu dosáhnout jejich snů a cílů.

Skupinový trénink a komunita běžců je klíčem k úspěchu každého běžce

Bolest, co nejdéle se udržet nalepený na záda trochu lepšího spoluběžce, je menší, než se snažit udržet stejné tempo sám. Běžet 150 minut v zimě, dešti, větru zvládne každý, ale daleko lépe to uteče s párem běžeckých bot běžících vedle vás.

Do našeho týmu jsme tak přibrali dva bývalé české reprezentanty se zkušenostmi jak z pozice atleta, tak z pozice trenéra. Jako první se do našeho projektu přidal Jakub Holuša, český rekordman na 1500m a halový mistr Evropy. Následně se do running clubu přidala Tereza Jalová (Čapková), účastnice olympijských her v Londýně a medailistka z venkovního mistrovství Evropy taktéž na trati 1500m.

Naše tréninkové programy jsou vhodné pro přípravu na silniční i krosové běhy

Stát se členy BSRC můžete kdykoliv. Na našich stránkách www.bodysolutionrunning.cz stačí vyplnit vstupní dotazník a my už se s vámi spojíme. Na první schůzce si pak probereme vaše cíle, zkušenosti nebo kolik času chcete tréninku věnovat. Celý program je maximálně individuální a uzpůsobený vašemu dennímu režimu tak, abyste jej dokázali zvládat i během pracovního týdne.

Běžci jsou možná většinou introverti, kteří si během čistí hlavu a třídí myšlenky. Pokud se ale chceme zlepšovat, zrychlovat, tak nám komunita běžců pomůže.Motivace v podobě čekajícího sparring partnera ráno na dráze nás spolehlivě vytáhne z postele uprostřed prosincových temných rán.

Všechny potřebné informace najdete na našem webu nebo se můžete informovat přímo v Body Solution Clinic. Jo a náš club je také na Stravě, kde informujeme své členy o novinkách nebo organizujeme skupinové výběhy.